بهترین روش کاشت ابرو کدام است؟

امتیاز

اگر شما نیز جزء خیل عظیمی از متقاضیان کاشت ابرو هستید احتمالا با مسئله ی کدام روش کاشت ابرو بهتر است مواجه شده اید.

در نقاطی از ابروها که موهایش در حال نازک شدن و یا ریزش است، کاشت ابرو در  کلینیک تخصصی کاشت ابروانجام می شود. موی کاشته شده در ابرو رو می تواند از سر یا نقاط دیگر بدن گرفت که موی ضخیمی داشته باشد.معمولا افرادی که به دنبال کاشت ابرو هستند، یا از کم پشت بودن ابروی خود ناراضی هستند یا به دنبال بهبود مدل و فرم ابروی خود هستند و یا در سانحه و تصادف ابروهایشان از بین رفته است.

شاید این مطالب برای شما جذاب باشد

دو نوع روش کاشت ابرو داریم: برداشت یا استخراج واحد فولیکولی (FUE) و پیوند واحد فولیکولی (FUT).

 مزایا و معایب هر یک از این روشها تا حد زیادی به بیمار، نتایج مد نظرشان و فاکتورهای دیگر موثر بر کاشت ابرو بستگی دارد که در ادامه ی این مقاله به بررسی ان خواهیم پرداخت.

روش های مختلف کاشت ابرو

روش های مختلف کاشت ابرو

کاشت ابرو نیزفرایندی شبیه به کاشت مو در کلینیک تخصصی کاشت مواست .که به جای بهبود و بازیابی مو ظاهر ابروهایتان را بهبود میدهد. در کاشت ابرو، از موهای گرفته شده فرق سر برای پر کردن ظاهر ابرو استفاده می شود. دو روش برای کاشت ابرو و دستیابی به نتیجه دلخواهتان وجود دارد که شامل  :

استخراج واحد فولیکولی (FUE)

یکی از بهترین روش کاشت ابرو FUE است، در این روش، هر مو به وسیله روش پانچ یا به کمک دستگاه، از محل اهدا برداشت و به ابروی بیمار پیوند زده می‌شود. از مزایای این روش می توان به کمتر شدن احتمال باقی ماندن جای زخم خطی و دوره ریکاوری راحت تر اشاره کرد، با اینحال مدت زمان طولانی تر کندن مو و موهای کوتاه تر می تواند بر کیفیت پیوند تاثیر بگذارد.

پیوند واحد فولیکولی (FUT)

در این روش که معمولا از پشت سر بریده میشود فولیکول مویی برای ایجاد شکل جدید ابرو، در نقاط مد نظر کاشته می‌شود. فرایند بریدن در مقایسه با روش FUE سریعتراست، و موهای برداشت شده نیزبلند تر است  با اینحال برش ایجاد شده، منجر به ایجاد یک جای زخم خطی و دوره ریکاوری طولانی تر می‌شود. تصمیم بین انتخاب روش FUT یا روش FUE به نظر بیمار و انتظاراتش بستگی دارد و نمیتوان بین این دو روش کاشت ابرو یک کدام را بهترین انتخاب کرد.

تفاوت بین دو روش FUE و FUT در کاشت ابرو به طور کلی چیست؟

پاسخ این سوال در شیوه ی استخراج کاشت مو است ! در کاشت ابرو به  روش FUT، یک نوار مویی از پشت سر برداشته می‌شود که منجر به ایجاد جای زخم به صورت خطی می‌شود، در حالیکه استخراج و پیوند واحد فولیکولی در روش کاشت ابرو FUE، جای زخم های بسیار کوچکی را ایجاد می‌کند که شبیه به نقاط بسیار ریز است. جالب است بدانید که زمان مورد نیاز برای کاشت ابرو به روش FUT از روش FUE کمتر است ، که البته این موضوع به بیمار و مقدار موی مورد نیاز برای پیوند دارد.

مراحل کاشت ابرو به چه صورت میباشد ؟

به طور کلی در روش های کاشت ابرو چهار مرحله وجود دارد که از زمان تصمیم گیری تا پس از کاشت ادامه دارد و شامل :

مشاوره اولیه

طراحی اولیه ابرو با در نظر گرفتن ویژگی های صورت زیباجو و انتظارات او از کاشت ابرو، در این جلسات مشاوره انجام می شود همینطور در این مراحل است که شما روش کاشت ابروی خود را با نظر پزشک و انتظارات خود انتخاب خواهید کرد. پزشک در این جلسه همچنین به ارزیابی محل کاشت ابرو و قسمت مناسب برای اهدای مو می پردازد.

استخراج واحدها

اولین مرحله کاشت ابرو استخراج واحدهای فولیکولی است. به تعداد کمی گرافت برای انجام جراحی نیاز خواهد بود و در صورت نیاز، بخش کوچکی از پشت سر بیمار تراشیده و گرافت مورد نیاز برداشته می شود. این روش بر خلاف روش های دیگر که بخشی از پوست سر را برای فولیکول هایش می برند، مو را به صورت دانه ای در می آورند. با پیوند دانه ای موها در ناحیه ابرو می توان به ظاهری طبیعی دست پیدا کرد. البته که نگران نباشید در این مرحله به ناحیه پوست سر شما ماده ای بی حسی تزریق میکنند.

شروع پیوند

همان طور که گفتیم در ابتدا کمی ماده بی حسی به ابرو تزریق می‌شود و برای کاشت فولیکول های مو از قلم ایمپلنت  استفاده می‌شود. دقت به جهت فولیکل و نحوه رشد مو و نگهداشتن قلم براساس آن نیز نکته بسیار مهمی در دستیابی به ظاهر دلخواهتان توسط پزشک متخصص است .

در این مرحله بهتر است که انتخاب کلینیک را بسیار دقیق انجام دهیم تا نتیجه ی رضایت بخشی داشته باشیم. کلینیک دیناز یکی از معتبرترین کلینیک های شهز تهران است و انتخاب متخصصان خود را با حساسیت فراوانی انجام میدهد.

مراقبت های پس از کاشت ابرو

انجام مراقبت های پس از کاشت ابرو

گمان نکنید که پس از کاشت ابرو فرایند تمام شده است! کاشت ابرو، مانند جراحی‌های دیگر، نیازمند این است که به بدن خود فرصت بدهید تا عملیات بازسازی و بهبود را به خوبی طی کند. همچنین ممکن است با علائمی همچون قرمزی، تورم، درد و پوسته‌پوسته شدن در ناحیه‌ی ابروها مواجه شوید. خوب است که در مورد مراقبت های پس از کاشت ابرو پرس و جوهای لازم را انجام دهید تا دچار مشکل نشوید .

 در طول هفته اول پس از کاشت ابرو با هر روش کاشت ابرو، می‌بایست از تماس آب با ابروها خودداری کرد. ممکن است درباره‌ی استفاده از یخ برای کاهش تورم و التهاب ابروها در این دوره شنیده باشید. تماس مستقیم یخ با ابروهای تازه پیوند خورده باعث سست شدن تارها شده و در ادامه، از زیبایی آن‌ها می‌کاهد. استفاده از کمپرس یخ تنها در صورتی مجاز است که از شدت درد مجبور به استفاده از آن شده باشید و یخ تماس مستقیم با پوست و تارهای تازه پیدا نکند همچنین :

  • از فشار وارد کردن به ابروها خودداری کنید.
  • بخیه‌ها را بکشید.
  • از کندن زخم‌ها خودداری کنید.
  • ابروها را ارایش نکنید.
  • از تعریق و ورزش‌های سنگین دوری کنید.
  • از قرار گرفتن در معرض آفتاب بپرهیزید.
  • از کلاه لبه‌دار و ضد آفتاب استفاده کنید.
  • داروهای تجویز شده توسط دکتر را مصرف کنید.

جمع بندی

در جامعه‌ی امروز، عوامل زیادی مانند بیماری، بالا رفتن سن، برداشتن بیش از اندازه‌ی ابروها در جوانی، کمبود مکمل‌های غذایی و آلودگی هوا باعث ریزش ابروها می‌شوند. روش‌های متنوعی برای بهبود این فرایند وجود دارد که انتخاب روش کاشت ابرو به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد و بهتر است تحت نظارت پزشکی متخصص انتخاب شود در کلینیک تخصصی دیناز اماده ارائه خدمات به شما زیباجویان عزیز هستیم .

شاید این مطالب برای شما جذاب باشد
ارسال یک پاسخ

احراز هویت *